Grubi nga Çairi: Taravari, Sela, Gashi, Mickoski, Gruevski e Tarçulovski “SUN I VIJN MBRAPA” Ali Ahmetit

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë tubimit të Bashkimit Demokratik për Integrim në komunën e Çairit ku u prezantua kandidati për kryetar komune, z. Visar Ganiu dhe lista e këshilltarëve para të pranishmëve ka thënë se ata (opozita) le të bëhen krejt bashkë e le të vijnë, me Taravar, me Selë, me Gash, me Mickoski, me Gruevski, me Tarçullovski, “SUN I VIJN MBRAPA” Ali Ahmetit.

“Ali Ahmetit i vjen prapa historia, Ali Ahmeti është në alean e rilindësve kombëtar, nuk ka tjetër,” është shprehur zëvendëskryeministri i parë Grubi.

Baby Boo