Grubi: “Mickoski ka thënë po për kryeministrin shqiptar, me këtë përbërje Qeveritare”

Në vazhdën e emisionit debativ Click Plus në tv21, është i ftuar zv.kryeministri Artan Grubi.

Baby Boo

Në mes të shumë diskutimeve dhe debateve për kryeministrin shqiptar, Grubi tha se ai do të bëhet edhe pa Zaevin.
Mirëpo sipas tij, ka qenë edhe Mickoski ai i cili e ka pranuar kryeministrin shqiptar me këtë përbërje qeveritare./Pa Censurë
Video: https://fb.watch/9TqVlZBpK-/