Grubi, Merko dhe Shaqiri do të inspektojnë platformat mbi liqenin e Ohrit


Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi në kuadër të Agjendës së gjelbër bashkë me kryetarin e komunës së Strugës Ramiz Merko dhe ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri, do të inspektojnë platformat mbi liqenin e Ohrit në Strugë.

Baby Boo