Grubi me njoftim të rëndësishëm për agjendën e gjelbër

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi sot përmes faqes së tij zyrtare në facebook ka inlformuar opinionin se Agjenda e Gjelbër tashmë është vënë në veprim.
Sipas Grubit me parashikimin e ri të Buxhetit të shtetit është paraparë realizim i programit për uljen e ndotjes së ajrit, program i ri dhe fonde për zhvillimin e gjelbër dhe janë ndarë mjete për investime dhe zhvillim të gjelbër.

Baby Boo