Grubi: “Korridori 8 për mua është projekt i jetës, për z.Ahmeti ëndërr ndërsa për shqiptarët gjithçka“

“Korridori 8 është një projekt shumë i madh. Për mua është projekti i jetës, për kryetarin është një ëndërr ë realizuar ndërsa për shqiptarët ky është një projekt që nënkupton gjithçka”, është shprehur zëvendëskryeministri i parë Grubi.

“Nesër do të zgjedhet komisioni dhe ua bëj me dije që janë ndarë 100 milionë euro nga buxheti i vitit të ardhshëm për Korridorin 8 dhe së shpejti do të fillojnë punimet sepse të gjitha procedurat janë tejkaluar”, ka deklaruar Grubi.

Baby Boo