Grubi ka një mesazh për funksionarët…


Për punë transparente dhe të ndershme sot edhe zyrtarisht janë obliguar anëtarët e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut duke e nënshkruar Kodin Etik. Kështu është shprehur zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, Artan Grubi.

Sipas tij në pajtim me këtë kod, personat në pozita udhëheqëse të emëruar nga Qeveria, në çdo gjashtë muaj do të parashtrojnë raport për shpenzimet e bëra gjatë angazhimit të tyre, të dhëna këto të cilat më pas do të publikohen në opinion.

Baby Boo