Grubi: Gjuha dhe identiteti maqedonas janë të garantuar!!


garantuar gjuha maqedonase dhe identiteti dhe duhet të pritet njëri nga propozimet e ndërmjetësuesit Nimetz, të cilat janë të pranueshme si Veriore, Epërme ose E Re ose ndonjë tjetër më kreativ. Në lidhje me kërkesën e liderit të Aleancës për Shqiptarët Ziadin Selës për duel televiziv me Ali Ahmetin, Grubi tha se nuk është adekuat për duel me Ali Ahmetin.

Në lidhje me Ligjin për përdorimin e gjuhës shqipe, Grubi nuk e hodhi mundësinë të pritet deri në zgjedhjen e kryetarit të ri të Republikës së Maqedonisë, deri në vitin e ardhshëm mirëpo edhe opsionet tjera janë në tavolinë./Telegrafi

Baby Boo