Grubi e caktoi mbledhjen për Ligjin për prokurori publike


“11 shkurt (e martë) 2020, kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Artan Grubi, e caktoi mbledhjen e Komisionit për Çështje Evropiane në rend dite te të cilit janë Ligji për prokurori publike dhe Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Këshillin e Prokurorëve Publikë të Republikës së Maqedonisë”.