Grubi: Dielli i ri i lirisë së Maqedonisë lind me anëtarësim në BE


“Sot po lind diell i ri i lirisë” dhe përmbushja e ëndrrës se Maqedonisë për BE, ka thënë deputeti i BDI-së, Artan Grubi, seancën parlamentare në të cilën deputetët do të votojnë për ratifikimin e marrëveshjes me Greqinë

“Dikush i quajnë edhe Goce Dellçevin dhe Skendërbeun tradhëtar, por historia tregoi se ato kanë qenë hero. Heroizëm është që të siguroshë të ardhme për fëmijët tu. Të gjithë sot para vetes kanë tre pulla. Pulla e gjelbërt është për njerëzit e guximshëm dhe për të gjithë ata që e duan Maqedoninë dhe atdheun e tyre”, tha Grubi.