Grubi: “Bashkëndjejmë thellë me dhimbjen e familjarëve dhe shprehim ngushëllimet tona të sinqerta!”


Bashkëndjejmë thellë me dhimbjen e familjarëve dhe shprehim ngushëllimet tona të sinqerta!
Me nderime të larta shtetërore iu dha lamtumira e fundit bashkëqytetarëve tanë që humbën jetën në aksidentin tragjik në Bullgari.

Baby Boo

Bashkëndjejmë thellë me dhimbjen e familjarëve dhe shprehim ngushëllimet tona të sinqerta!
I paharruar përjetë do të jetë kujtimi për ta!