Grubi: ‘5 milionë vaksina mi ofruan nga Gjermania’ (VIDEO)


Zv kryeministri Artan Grubi ne emisionin debativ ‘Click Plus’ tha se tani veq se puna e vaksinave eshte bere biznes dhe se duhet pasur kujdes me porosite.
Ai gjithashtu tha se mu personalisht me jane ofruar nga Gjermania 5 milion vaksina dhe cdo dite po me shkruajne.

https://www.facebook.com/watch/?v=443696746948977