Gruaja ushtron dhu*në ndaj burrit, rasti shkon në procedurë të rregullt


Një femër shtetase e Shqipërisë dy*shohet të ketë ushtruar dhu*në në familje ndaj vik*timës mashkull në Prizren, bën të ditur Policia e Kosovës në raporton 24 orësh.
Deri te dhu*na ka ardhur si pa*sojë e disa mosmarrëveshjeve familjare, ndërsa nuk raportohet për të lën*duar.

Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit i cili rekomandon që palët të lirohen dhe rasti të procedohet në procedurë të rregullt.