Gruaja nuk e dinte se ishte divorcuar që 12 vite: Burri i falsifikoi nënshkrimin

Një grua nuk e dinte se ishte e divorcuar për 12 vjet pasi firma e saj ishte falsifikuar në dokumente zyrtare, ka vendosur një gjykatës.Rachpal dhe Kewal Randhawa u martuan në zyrën e regjistrimit Slough, Berkshire, në vitin 1978, sipas Times.Çifti u nda në vitin 2009, por ende ndiqte funksionet familjare si burrë e grua dhe megjithëse kishte zëra se zoti Randhawa kishte një fëmijë me një grua tjetër, zonja Randhawa tha se nuk ishte në dijeni se ai ishte rimartuar.
Tani, një gjykatës i gjykatës familjare ka lënë mënjanë divorcin e tyre pasi vendosi se nënshkrimi i zonjës Randhawa ishte falsifikuar dhe si rezultat, ajo nuk ishte në dijeni të procedurave të divorcit.

Gazeta raporton se zoti Randhawa ishte martuar me një grua tjetër në vitin 2011 me të cilën kishte një fëmijë dhe se zonja Randhawa ishte në dijeni të thashethemeve se ai kishte një fëmijë me një grua tjetër, por nuk e dinte se ishte martuar me të.

Sipas ligjeve të reja, çiftet do të mund të divorcohen vetëm në bazë të prishjes së martesës, pa pasur nevojë të përmendin një nga arsyet zyrtare të divorcit, si tradhëtia bashkëshortore ose sjellja e paarsyeshme.

Baby Boo