Gruaja njofton shtatzëninë tek partneri duke vënë test pozitiv në akulloren e tij (VIDEO)


Njoftimet për shtatzëninë vijnë në të gjitha llojet e formave-nga bisedat me çelësa të ulëta deri tek gjestet e mëdha. Por një grua ka marrë internetin duke folur me zbulimin e saj jokonvencional. Lisa, e llogarisë TikTok @joshandlisa, vendosi t’i japë burrit të saj, Josh, surprizën e fundit të ngrirë – duke fshehur një test pozitiv të shtatzënisë brenda një akulloreje McDonald’s. Në një video, Lisa mund të shihet duke blerë shijen e ëmbël nga zinxhiri i ushqimit të shpejtë, para se të shfaqet testi – me kapak të hapur – brenda.

Ajo pastaj ia jep Joshit, i cili fillon ta hajë atë. Përkundër disa komenteve se sa e rëndësishme është akullorja, Josh merr pak kohë për të kuptuar se çfarë po ndodh dhe shton se ai nuk dëshiron të nxitojë në rast se ai ngrin trurin.Lisa pastaj e përdor këtë si një shaka, duke thënë se si çifti “gjithmonë kanë dashur që ngrirja e trurit” dhe sa të ngazëllyer janë për të “ngrirë trurin së bashku” – ndërsa partneri i saj duket i hutuar.

Pas një inkurajimi të vogël, Josh pastaj gjen shkopin dhe përpiqet ta nxjerrë jashtë – duke hequr kapakun e provës plastike në ëmbëlsirë ndërsa përpiqet ta kapë atë. Safeshtë e sigurt të thuhet se Josh mbetet i shtangur, duke e shtyrë atë të pyesë gruan e tij nëse testi është padyshim i vërtetë – diçka që ajo konfirmon.
Videoja tani është parë 11 milionë herë dhe ka marrë më shumë se 620,000 pëlqime dhe 13,000 komente.

@joshandlisa

The sweetest pregnancy announcement #pregnant #pregnancyannouncement #fyp #sweet #baby #mom #momsoftiktok #pregnancytiktok #preggo

♬ Relief – Daniel Ciurlizza