Gruaja nga Shkupi në vendin e punës sulmohet fizikisht dhe kërcënohet me thikë nga ish-bashkëshorti i saj


Më datë 17.04.2024 në ora 19:00 në SPB Shkup, një grua 33-vjeçare nga Shkupi ka raportuar se rreth orës 12:00 në vendin e saj të punës në një kompani në zonën e Karposhit, është sulmuar fizikisht nga ish -bashkëshorti Z.B (37) nga Shkupi, të cilin edhe e ka kanosur me sende të mprehta. Po merren masa për zbardhjen e rastit.