Gruaja nga Ohri fitoi 11.108.609 denarë me një JACKPOT Super Milioner

Për herë të parë në jetën e saj ajo tentoi të luajë në terminalet e videolotarisë së Casino Austria Video Lottery dhe u bë fituese e 11.108.609 denarë marramendëse nga SHEKPOTI SUPER MILIONER.

Baby Boo

Ne kishim gruan e parë SUPER MILIONER në natën e Vitit të Ri dhe tani morëm të dytën. Ajo vjen nga Ohri dhe nëse dikush do t’i thoshte se të premten, më 1 prill, do të bëhej pronare e mbi 11 milionë denarë, do të mendonte qind për qind se ishte një shaka 1 prilli. Megjithatë, nuk është as shaka, as ëndërr, por një histori e mrekullueshme, e cila mund t’i nxisë të gjithë të lënë një takim me lumturi.

“Unë dhe bashkëshorti im hëngrëm mëngjes të premten dhe ai më bindi të luaja. Ai thotë mbase do të kem fat, fondi i SUPER MILIONERIT ishte plot. “I them se çfarë mund të ndodhë, a do ta fitoj, ndaj kam lindur më 13 janar”. N e cila ende po mësohet të pranojë faktin se fitoi fitimin më të dëshiruar në Maqedoni. Gjithçka ndodhi shumë shpejt.

“Sapo fillova, u shfaq kuponi për ndonjë fitim. As që e kuptova se për çfarë bëhej fjalë, mendova se kam marrë 11 mijë denarë. Fillova të bëja edhe plane se si t’i shpenzoja. Mirëpo, punonjësi erdhi i emocionuar dhe më shpjegoi se unë kisha fituar fitimin më të madh”, thotë L. Н.

Jo për 11 mijë por pikërisht për 11.108.609 denarë, dëshirat e saj janë më afër realizimit. Ajo dhe i shoqi planifikuan që me SUPER MILIONERIN të zgjidhin në radhë të parë çështjen e banesave dhe të mbeten para për diçka tjetër.

Ky është JACKPOT-i i gjashtë SUPER MILIONER në vitin 2022 dhe lajmi i mirë është se kemi një rrugë të gjatë për të bërë deri në fund të tij. Mrekullitë janë të mundshme vetëm nëse besoni në to!