Gruaja e zemëruar godet me kokë xhamin e një lokali

Ajo po fjalosej me djaloshin dhe goditje dritaren me kokën e saj.
Ata nuk ishin të gjithë në rregull kur ajo vendosi për këtë lëvizje.

Baby Boo

Ai vendosi pikërisht në atë moment se i gjithçka ishte e kot në përpjekjen për të biseduar.

Reagimi i saj ishte plotësisht i pashpjegueshëm, ku theu xhamin e një dyqani.
Ndryshe, personazhi tjetër u largua sikurse nuk ka ndodh asgjë gjersa edhe gruaja iku nga vendngjarja.

Restorant Lumare