Gresa Behluli shtatzënë për herë të parë


Ajo është një nga këngëtaret shqiptare më të pëlqyera, por edhe nga ata personazhe që jetën e tyre private e mbajnë mjaft hermetike nga publiku dhe media. Bëhet fjalë për Gresa Behluli, e cila së fundmi është raportuar se është shtatzënë.

Ndërkohë, familja e këngëtares gjithashtu edhe ajo vetë nuk është se ka bërë diçka publike në media apo me ndonjë postim në rrjete sociale

Prive ka zbuluar se këngëtarja është në pritje të fëmijës së parë e cila është në muajin e gjashtë. Ndërsa gjinia e foshnjës ende nuk është bërë e ditur.