Greqia do të hap kufirin me Maqedoninë e Veriut, ja kur hapet pika kufitare Evzoni

Greqia nga e mërkura do të hapë shtatë vendkalime kufitare tokësore me shtetet e rajonit, respektivisht me Maqedoninë e Veriut, Shqipërinë, Bullgarinë dhe Turqinë, tha zëdhënësi i Qeverisë Greke, Stellios Pecas në konferencën e sotme për shtyp.

Baby Shop Charli

Sa i përket kufirit me vendin tonë, do të hapet vetëm vendkalimi kufitar Evzoni (Bogorodicë).

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors