Grabitje e ar*matosur në një pompë derivatesh në Mitrovicë

ilustrim

Një grabitje e ar*matosur ka ndodhur sot në fshatin Kçiq të Mitrovicës, ku një person i mas*kuar ka kër(cënuar me ar*më punëtorët e një pompe të derivateve.
Këtë për Sinjalin e ka konfirmuar Policia në Mitrovicë, të cilët kanë thënë se rasti ka ndodhur rreth orës 18:00 dhe është grabitur një shumë e parave.
Sipas policisë, nga ky incident nuk ka të lënduar.

Baby Boo