Grabitet një pompë e benzinës në Çair


“Më datë 26.09.2022, në ora 02:26, ​​në SPB-Shkup është raportuar se në një pikë karburanti në rrugën “Kemal Sejfulla”, dy persona kanë kërcënuar punonjësin dhe i kanë marrë paratë nga qarkullimi ditor.

Po merren masa për zbardhjen e rastit”, thonë nga MPB.

Baby Boo