Gostivari sot do të jetë pa ujë

Për shkak të riparimeve në stacionin e pastrimit ‘Vrutok’, prej orës 9:30 deri në përfundimin e punimeve sot Gostivari dhe fshatrat përreth do të jenë pa ujë, shkruan Fakte. Nga komuna e Gostivarit dhe nga ndërmarrja publike për furnizim me ujë kërkojnë mirëkuptim nga qytetarët për këtë ndërprerje.

Baby Boo