Gostivar: Su*lmohet fizikisht inspektori i tregut

Dje në ora 19:45, personi G.J. (52) nga Gostivari në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 19.00, derisa po ndërmerrte veprime zyrtare si inspektor i tregut në një objekt tregtar në Lagjen Maleardi në Gostivar, i njëjti së pari kishte qenë i su*lmua fizikisht personi R.S. (49) nga Galate e Gostivarit.
I de*noncuari R.S. menjëherë është pr*ivuar nga liria, si dhe personi E.A. (28) nga Vrapçishti, gjithashtu nën dy*shimin se ka qenë i përfshirë në këtë rast.
Dy personat R.S. dhe E.A. ishin ndaluar në Stacionin Policor Gostivar për pastrimin dhe dokumentimin e rastit.

Baby Boo