Gostivar, qindra persona në Karantinë shtetërore, 51 në izolim dhe në vetizolim…

Nga burime policore mëson që aktualisht në karantinë shtetrore në rajonin e Gostivarit janë 133 banorë.

Baby Boo

Mësohet që në izolim me vendim të Inspektoratit Shtetror Sanitar ndodhen 51 banorë të Gostivarit.

“Me dekleratë të nënshkruar për vetizolim ndodhen 101 banorë të Gostivarit”, njofutan nga Sektori i Punëve të Brendshme në Tetovë. Gostivarisot