GOSTIVAR/ Pronari e gru*shton klientin e tij!


Është raportuar se në një restorant në rrugën e “Ilindenit” në Gostivar rreth orës 21 kishte qenë i sulmuar fizikisht nga pronari i objektit A.J. (28) nga Gostivari.
Policia njofton që po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.

Është raportuar se në një restorant në rrugën e ,,Ilindenit“ në Gostivar rreth orës 21 kishte qenë i su lmuar fizikisht nga pronari i objektit A.J. (28) nga Gostivari.

Policia njofton që po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.