Gostivar, arre*stohet një i mitur, akuzohet për vjedhje


Pjestarët e policisë të SPB-Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, mbrëmë (15-shkurt) rreth orës 22:30, në rrugën “Pançe Popovski” në Gostivar, në prani të prindit të tij, kanë arre*stuar një të mitur nën dyshimin se ka kryer vepra penale vjedhje të rënda nëpër bastore sportive. Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar.

Baby Boo