Gostivar, arr*estohen dy vjedhës të 2 milion denarëve

Me datë 30.03.2022 në ora 03.45 dhe në ora 12.50 në Gostivar dhe në fshatin Forinë, Gostivar, zyrtarë pol*icorë nga Sektori për Punë të Brendshme Tetovë – kanë arre*stuar G.S (39) nga Cegrani i Gostivarit dhe I.S (35) nga Forina e Gostivarit.

Ata dyshohen se gjatë vitit të kaluar dhe këtë vit kanë kryer tetë vje*dhje të rënda, përkatësisht me dhu*në dhe mjete të ndryshme kanë hyrë në bastore sportive, markete dhe shitore celulare në Gostivar dhe kanë marrë para dhe sende të tjera.

Pas dokumentimit të plotë të çështjes, ndaj tyre do të bëhet procedimi përkatës nga neni 236 i Kodit Penal.

Baby Boo