Gostivar, 30-vjeçari su*lmon fiz*ikisht ish të dashurën e tij

Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë njofton se gjatë ditës së djeshme, gjegjësisht rreth orës 18.00 në Stacionin Policor Gostivar, një grua 31 vjeçare nga Gostivari ka raportuar se rreth orës 17.30 para një restoranti në vendbanimin “Maleardi” në Gostivar kishte qenë e su*lmuar fizikisht nga personi B.G. (30) nga Gostivari, me të cilin kishte qenë në një lidhje dashurie. MPb njofton se çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar.

Baby Boo