Gold AG: “O sa gjysa jote me pas qenë tjerët aty ndryshe do të ishin punët”


Pas dorëheqjeve të funksionarëve në Maqedoninë e Veriut edhe reagimet e personave publik janë të shumta!
Këngëtari i njohur si Gold AG -Arjan Agushi ka shkruar përkrahjen e tij për ish zv.ministrin Ilir Hasani. Ai shkruan: “O sa gjysa jote me pas qenë tjerët aty ndryshe do të ishin punët.Respekt vllau jem”

Zv. Ministri i Shëndetësisë Ilir Hasani, drejtori i Spitalit të Tetovës Florim Besimi dhe drejtori Ekonomik në Spitalin e Tetovës Artan Etemi para pak çastesh dhanë dorëheqje.
Në njoftimet për dorëheqje ato thonë se për shkaqe morale lënë pozitën dhe më tej të vazhdojë punën hetuesia për të gjetur shkakun që shpiu deri tek ngjarja tra*gjike e shpërth*imit të Spitalit modular në Tetovë.