Gold AG fillon studimet për gazetari!


Arian Agushi i njohur ndryshe nga publiku si GOLD AG, ka filluar studimet në Kolegjin AAB, në fakultetin e Komunikimit masiv – Gazetarisë.
I pyetur nga redaksia jonë se pse e zgjodhi pikërisht gazetarinë ai u përgjigj:

“Dije dua të kërkoj deri sa të jetoj, 12 vite kam punuar si enigmat në gazeta të ndryshme ditore.E dua këtë profesion dhe shpresoj që me lejen e Zotit ta përfundoj siç është më së miri.”
Mbetet të shihet se a do të kyqet Ariani edhe në ndonjë media, apo do të fillojë diçka të veten.