Glauk Konjufca: LDK-ja e pasinqertë, veç Vjosa Osmani i mbajti premtimet

Ish Ministri i Jashtëm, Glauk Konjufca, ka folur për raportet mes Vetë vendosjes dhe LDK-së ku ka thë në se LDK-ja ishte e pasinqertë që nga fushata elektorale.
Konjufca, ne Kanal 10, është shprehur se “LDK-ja gënjeu deri sa arritën ta bënin Vjosa Osmanin kryeparlamenatre, dhe pastaj i ndërruan qëndrimet”.

Baby Boo

“Në kë të arritje të qëllimeve kontribuova edhe unë , duke lë shuar postin e kryeparlamentarit”, ka thë në mes tjerash Konjufca.
“Në të rë kë të proces, vetë m zonja Osmani ka qenë e sinqertë , duke i mbajtur qëndrimet e LDK-së që i ka pasur në fushatë elektorale”.

Konjufa në fund ka shtuar se “premtimi në fillim ka qenë që në se fiton LDK-ja në zgjedhje, VV do ta mbështeste Vjosa Osamanin pë r kryeministre, dhe në se ne do ti fitonim ata të na përkrahnin Albin Kurtin për kryeministër”.