Gjyshja Dosta nga Kërçova është fituese e llotos me vlerë gjysmë milioni euro

Dosta Andonoska nga Kërçova, të cilën të afërmit dhe miqtë e saj e quajnë Dolli, është një grua e mrekullueshme energjike, pensioniste, grua, nënë dhe gjyshe.

Fituesja erdhi në ambientet e Lotarisë Shtetërore me konfirmimin elektronik të pagesës së numrave të saj me fat. Fitorja konfirmohet, kjo është ajo, milioneri ynë i 27-të i lotos.

Më pas u zhvillua një takim me drejtoreshën e përgjithshme të Lotarisë Shtetërore në një bisedë të përzemërt, gjatë së cilës mësuam se ajo luan prej më shumë se 45 vitesh dhe beson pa u lodhur te fati. Vitet e fundit luan të njëjtat 4 kombinime dhe ndryshon vetëm të 5-tën, pikërisht atë që i solli të 7-tën, thonë nga Lotaria Shtetërore.Pa Censurë

Baby Boo