Gjyshi nuk i ndalë lotët teksa takon nipat dhe mbesat në Aeroportin “Adem Jashari”

Në një tjetër material nga Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari”, emisioni i mëngjesit në T7 ka sjellë shumë emocione e lot. Takime pas shumë vitesh mes familjarëve kanë pasur mundësi t’i ndjekin shikuesit e “#Gjesi summer”.

Baby Boo

E lotët janë të pashmangshëm edhe kur ka takime të një gjyshi me nipat e mbesat, siç ishte një prej rasteve kësaj radhe.
Për më shumë, mund ta ndiqni videon më poshtë.