Gjylymsere Kasapi e emocionuar për nipin, falemnderon One Hospital dhe Hana Event!

Ka ardhur në jetë fëmija i parë i çiftit Kasapi.

Mal me urime nga emrat e njohur të estradës dhe bekime pafund për familjen e tyre që është shtuar me engjullin e pagëzuar Roel!

Selvije Jao vendosi që gjithë shtatëzaninë por edhe për lindjen të kujdeset Spitali Privat në Tetovë One Hospital!

Nëna e Shpat Kasapit Gjylymsere Kasapi ish deputetja e Kuvendiy të RMV- së ka shkruar:

Familja KASAPI u zgjërua edhe me një anëtar të vogël, me emrin ROEL! I faleminderoj të Madhit Zot dhe Ekipit mjekësor gjinekologjik”One Hospital”, Dr.Irena Gosheva, Dr. Menduh Jegeni dhe motrave medicinale të këtij Spitali privat në Tetovë, për kujdesin dhe profesionalizmin e jashtëzakonshëm! Për zbukurimin e veçantë të ambientit të ri të bebushit tonë, Roelit, e faleminderojmë Agjensionin,”HANNA EVENT”, TETOVË, tel; 071688000

Baby Boo