Gjyla Çelikuj kryetarja e LQE-sëni përgjigjet Ali Ahmetit

Kryetarja e LQE-së, Gjyle Celiku i është përgjigjur kreut të BDI-së, Ali Ahmeti ku ai deklaroi se shumë parti nuk kanë arritur ta mposhtin atë për 20 vite. Sipas Celikut Ahmeti ka mposhtur partitë që i ka regjistruar e çregjistruar vet, por LQE sipas Celikut është regjistruar vet dhe për vit hoqi të zezat e ullirit.Për më shumë video:

Baby Boo