Gjykimi i parë për ‘Mostrën’ që kur e mori PSP-ja


Në Gjykatën Penale sot, do të zhvillohet seanca e parë e rastit ‘Mostra’i rasti” kundër të pandehurve për vrasjen e pesë fish tek Liqenit Smilkovcës në Shkup fmë 12 prill 2012, sot është seanca e parë që kur lëndën e morri Prokuroria Speciale.

Në gjykatë u paraqitën nga PSP, Fatime Fetai, Lence Ristovska Bubevski dhe Gabrieli si dhe të gjithë të pandehurit,  përveç Fejziut i cili është shtruar në spita, sidhe Alil Demiri,  Afrim Ismailoviq që nuk janë të kapshëm për gjyqin. Në gjykim sot janë paraqitur edhe prindërit e fëmijëve të vrarë në liqen e Smilkovskovcës.

Baby Boo