Gjykimet në baza etnike?!


Këto janë shenjat që vërtetojnë rrahjen brutale nga prindi i Angel Petkovskit, të cilin Eshrefi e vrau në vetëmbrojtje!

Edhe pas një sërë dëshmishë dhe faktesh, përsëri Eshtrefit ju shqiptua 14 vite burg!
Po Boban Ilicit i cili kreu një vepër ku shihet qartë tendenca e tij, u la i lire për tu rigjykuar?
Ka dallim në gjykime kur janë në shprehje shqiptarët?

Në analizë të detajuar të dy rastet bashkë me videon e ngjarjes në Pa Censurë së shpejti!

Rasti i Naser Eshtrefit është ngjarje e ndodhur në vitin 2015 ku i njëjti, tentoi të vjedh biçikletën maturantit nga Gjorçe Petrov, Angel Petkovskit!