Gjykata e shpall fajtore një mësuese në Britani të Madhe, i dërgoi foto nu*do një 15 vjeçari


Një mësuese e martuar në Britani të Madhe, Kandice Barber është shpallur fajtore nga Gjykata pasi i kishte dërguar foto nu*do një 15 vjeçari.
Tash, ajo po ak*uzohet se kishte kryer aktivitete se*ksuale me të miturin.

Përveç që i kishte dërguar foto, Barber kishte kërc*ënuar 15 vjeçarin se nëse ia tregon ndokujt fotografitë do ta rr*ahte.
Sipas deklaratës së Gjykatës së Buckinghamshire, mësuesja kisthe filluar të dërgonte mesazhe se*ksuale dhe i kishte kërkuar të miturit që të takohej jashtë shkollës. Po ashtu besohet që ata kishin kryer marrdhënie se*ksuale.