Gjykata dënon 20 vjeçarin i cili shkeli dy këmbësorë në zebra !

Gjykata Themelore në Prishtinë ka bërë të ditur se ka dënuar me 3 vjet e gjashtë muaj burgim 20-vjeçarin Luftrim Musaj, i cili goditi dy këmbësore në Rrugën B dhe të dyja nga lëndimet e marra ndërruan jetë.

“I akuzuari L.M është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim me burgim në kohëzgjatje prej 3 (tri) vitesh e 6 (gjashtë) muaj për veprën penale Rrezikim i trafikut publik nga neni 378 par. 9 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës.

Baby Boo

Të akuzuarit në dënimin e shqiptuar do ti llogaritet koha e kaluar në paraburgim nga data 22.10.2018 e deri më tani, ndërsa i ndërpritet masa e paraburgimit dhe i njëjti lirohet që të mbrohet në liri nga data 04.03.2019”, kanë bërë të ditur nga Gjykata Themelore në Prishtinë përmes një komunikate për media.

I akuzuari Luftrim Musaj është akuzuar nga Prokuroria pasi që me datë 22.10.2018, rreth orës 16:10, në rrugën B – afër “Royall Mall” në Prishtinë, duke drejtuar veturën e tij të tipit “BMW”, kishte shkelur Ligjin mbi trafikun publik dhe kishte vënë në rrezik jetën e njerëzve nga pakujdesia, në atë mënyrë duke mos e përshtatur shpejtësinë e
lëvizjes dhe duke mos ju dhënë përparësi kalimi këmbësorëve në vend kalimin për
këmbësor, i kishte goditur këmbësoret L.A dhe F.R e si pasojë e lëndimeve të
marra tani të ndjerat kishin ndërruar jetë në QKUK.