Gjithsej 3486 raste aktive me COVID-19 në Maqedoni, nuk pritet fluks më i madh në spitale


Numri i përgjithshëm i të inf*ektuarve me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut ka arritur në 8197, prej të cilëve raste aktive për momentin janë 3486. Janë shëruar 4326 ndërsa kanë ndërruar jetë 385 paci*entë.

Numri më i madh i rasteve aktive është në Shkup 1788, pastaj në Tetovë 292, Kumanovë 194 dhe Dibër 151