Gjithçka në të zezë! Misteri i banesës së shqiptarëve që ngritën në këmbë Greqinë (FOTO)


Dy shqiptarët që u arratisën nga burgu të premten janë kapur ditën e djeshme në këtë apartament në lagjen Nea Filadelfia të Athinës.

Me të hyrë brenda forcat speciale dhe me të arrestuar dy të rinjtë, ajo që ra në sy menjëherë brenda ambienteve të apartamentit, ishte fakti se thuajse çdo gjë ishte lyer me bojë të zezë.

Ajo që ka bërë përshtypje për hetuesit ka qenë boja e cila ndodhet kudo, në kuzhinë, në banjo, tek dritaret e partamentit etj. Mbetet ende e paqartë se kush është arsyeja apo shkaku i lyerjes së të gjithë apartamentit me bojë, një detaj që ka tërhequr menjëherë vëmendjen e medias.