Gjilanasi i la drutë në trotuar para shtëpisë, gjo*bitet me 300 euro

Një gjilanas është gjo*bitur me 300 euro nga Policia e Kosovës pasi që drutë që bleu i vendosi në trotuar.
I njëjti pohoi se nga policia iu dha afat prej 40 minutash për t’i larguar drutë, por që për të ishte e pamundur ta bëjë një gjë të tillë meqë kishte 10 metra dru.

Në vendin e ngjarjes doli edhe vëllai i tij që e ka edhe komshi teksa tha se vetëm se u interesua për situatën e krijuar u dë*nua me 50 euro pasi nuk kishte me vete dokumente personale.
Policia e konfirmoi rastin duke thënë se bëhet fjalë vetëm për kundërvajtje dhe jo ndonjë vepër penale.
Gjilanasi që u dë*nua me 300 euro të hënën do të bëj ankesë në inspektorat.

Baby Boo