Gjest simbolik, Zaev ia dhuroi kravatën Ciprasit


Kryeministri Zaev, pas ceremonisë së nënshkrimit të Marrëveshjes për ndryshimin e emrit, bëri një gjest shumë simbolik duke i dhuruar kravatën e tij kryeministrit grek Cipsas, i cili është i njohur për faktin që asnjëherë nuk mban kravatë, përcjell Portalb.mk.

Alaksis Cipras e pranoi kravatën si dhuratë dhe e futi në xhep, ndërsa euro komisioneri Han ia vendosi ne xhepin e palltos si një shami zbukuruese.

Kryeministri grek Cipras, asnjëherë nuk mban kravatë as edhe në ceremoni të tilla solemne.