Gjendet pa shenja jete një grua në Gostivar!


Më 12.09.2021 në orën 14.30 në SPB Tetovë, Stacionin Policor-Gostivar u raportua se S.S. (35) nga Gostivari është gjetur pa shenja jete në banjën e shtëpisë së saj në rrugën ,,Tode Bogdanovski,, Ekipi i ambulancës konstatoi vd*ekjen e saj pa gjurmë dhu*ne, dhe me urdhër të Prokurorit Publik trupi i të ndjerës është dorëzuar për autopsi.