Gjendet një trup i pajetë në lumin Vardar afër Tetovës

Ne lumin Vardar pranë fshatit Radiovcë të Tetovës është gjetur një trup i pajete i gjinisë mashkullore.
Për momentin në vendngjarje kanë mbërritur zja*rrfikësit për nxjerrjen e trupit dhe policia që po kryhen he*timet për të kuptuar shkaqet e vd*ekjes së personit në fjalë.
Për momentin nuk dihet identiteti dhe mosha e vik*timës që është gjetur në ujërat e lumit Vardar.

Baby Boo