Gjendet një i vdekur në ujërat e lumit Vardar, afër komunës së Zhelinës


Në ujrat e Lumit Vardar në Komunën e Zhelinës sot në mëngjes është gjetur një trup i pajetë i gjinisë mashkullore.

Trupi është identifikuar, dhe sipas informacioneve të para bëhet fjalë për një 93-vjeçar i cili është paraqitur si i humbur para dhjetë ditëve nga fshati Strimnicë, Komuna e Zhelinës.

Nga MPB-ja njoftojnë se janë duke i kryer të gjitha procedurat e nevojshme në vendngjarje./TV21

Baby Boo