Gjendet një gra*natë e pashpë*rthyer në Resnje

Në Stacionin Policor të Resnjes dje në orën 12:05, u raportua se në vendbanimin Turistik “Oteshevë” u gjet një gr*anatë e pashpërthyer 47 mm nga Lu*fta e Dytë Botërore.
Sipas Ministrisë së Brendshme, granata u largua nga një ekspert nga Drejtoria për Mbrojtjen dhe Shpëtimin për procedura të mëtejshme.

Baby Boo