Gjatë një aksidenti me rimorkion e kamionit, humb jetën 35 vjeçari

Një 35 vjeçar nga fshati Marena të Kavadarit ka humbur jetën pasi me rimorkion e kamionit ka prekur telat e largpërçuesit të rrymës elektrike. Rastin tragjik e kanë konfirmuar edhe nga MPB-ja.

Baby Boo

Ndërkohë Ratko Grkov nga ekipi i Ndihmës së Shpejtë ka deklaruar se menjëherë pas marrjes së thirrjes kanë arritur në vendngjarje ku kanë gjetur një trup pa shenja jete.

Sipas Grkov edhe përkundër përpjekjeve të ekipit të Ndihmës së Shpejtë për ta kthyer në jetë 35 vjeçarin një gjë e tillë nuk ndodhi dhe ekipi vetëm se konstatoi vde*kjen.