Gjatë luftës kam parë disa njerëz që fshiheshin në një podrum dhe i pyeta se qfarë po bëni këtu?

Tregim nga Hoxhë Jakup Asipi.

Baby Boo

Gjatë luftës kam parë disa njerëz që fshiheshin në një podrum dhe i pyeta se qfarë po bëni këtu?

Ata më thanë: “Po hoxho dikush duhet me udhëheqë popullin nëse çlirohemi”!