Gjakovari bën për spital gruan dhe fëmijët


Dje u arr*estua një burrë në Gjakovë pasi në gjendje të dehur ka su*lmuar bashkëshorten dhe dy fëmijët e tij.
Sipas policisë, vi*ktimat kanë pranuar tretman mjekësor. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.